foto

William Russell

  • nar. 19.11.1924 (94 let)
    Sunderland, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Visit
2014 Doctor Who: The Ultimate Companion (TV film) - a.z.
2013 An Adventure in Space and Time (TV film)
2001 Dad's Army: Missing Presumed Wiped (TV film) - a.z.
1999 Doctor Who: The Crusade
1998 Mob Queen
1995 Krátká romance (TV film)
1992 Resistance Is Useless (TV film) - a.z.
1990 Deadly Manor
1989 The Kill-Off
1988 Míle za čtyři (TV film)
1981 Mark Gertler: Fragments of a Biography
1980 Smrt v přímém přenosu
Superman II: Verze Richarda Donnera
1978 Superman
Terror
1975 The Doll (TV film)
Three Men in a Boat (TV film)
1963 Return to Sender
Velký útěk
1962 The Share Out
1958 The Adventures of Hal 5
1957 The Big Chance
1956 The Man Who Never Was
1955 Nad námi vlny
One Good Turn
1954 Odvážlivci
The Gay Dog
1953 Appointment in London
Intimate Relations
Malta Story
The Saint's Return
1952 Darovaný kůň
1941 Virginia
1940 The Biscuit Eater

TV seriály

2006 Hercule Poirot (TV seriál)
Rodinné sídlo (S10E03)
2005 Pán času (TV seriál) - a.z.
2000 Doctors (TV seriál) - a.z.
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Uchazeč (S03E09)
1983 Černá zmije (TV seriál)
Arcibiskup (S01E03)
1980 Mackenzie (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Podezření (S04E04)
1979 Shoestring (TV seriál)
Testament of Youth (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Disraeli (TV seriál)
Spearhead (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1975 The Hanged Man (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Parkin's Patch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Breaking Point (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Jane Eyre (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Hamlet (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
St. Ives (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Dickensovy povídky (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
1957 Nicholas Nickleby (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
Television World Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
The Adventures of Aggie (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
1955 Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
2008 What Lies Beneath - a.z.
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál) - a.z.
1993 Doctor Who: 30 Years in the Tardis (TV film) - a.z.
1991 Doctor Who: The Hartnell Years - a.z.
1971 Impromptu Balear
1968 Scene (TV seriál)
1955 This Is Your Life (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace