foto

Sheila Ruskin

  • nar. 28.3.1946 (72 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Láska a jiné průšvihy
1998 Cater Street Hangman, The (TV film)
1996 Rasputin (TV film)
1995 Infiltrátor (TV film)
1989 Miss Marple: A Caribbean Mystery (TV film)
Síla vůle (TV film)
1987 Playing Away
1985 We'll Support You Evermore (TV film)
1983 Captain's Doll, The (TV film)
1980 Žoldáci
1979 Zlaté stoky
1978 Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
1975 The Swiss Conspiracy
1971 She'll Follow You Anywhere
1969 Promise of Bed, A

TV seriály

2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
2008 Moving Wallpaper (TV seriál)
2003 Trust (TV seriál)
2001 Wilhelmina (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Aristocrats (TV seriál)
Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
1997 Vanishing Man, The (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Crown Prosecutor (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
Out of the Blue (TV seriál)
1994 Space Precinct (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1991 Parnell & the Englishwoman (TV seriál)
1988 Crossfire (TV seriál)
Hard Cases (TV seriál)
1987 Lizzie's Pictures (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Space (TV seriál)
Černá věž (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Tajemný hlas (S05E07)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Mackenzie (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Disraeli (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Lost Boys, The (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Člen klanu (S01E13)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
1976 Life and Death of Penelope (TV seriál)
Orde Wingate (TV seriál)
1975 How Green Was My Valley (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1970 Man at the Top (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

1999 Making of 'Aristocrats', The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace