foto

Erik Guldager

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Halvdan Viking
2017 Den enda vägen
2013 Něha
2010 Änglagård - Tredje gången gillt
2008 Angel

TV seriály

2020 Medvědín (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2019 Restaurant (TV seriál)
Framtiden (S03E08)
Nedräkningen (S03E07)
Almarna (S03E06)
další epizody (8)
2017 Saknad (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Jordskott (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Unforgotten (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)

Herecká filmografie

Dokumentární

2007 Vastutuulesaal

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky