foto

Bence Miklauzic

  • nar. 14.8.1970 (49 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Good morning
Nino bárkája (TV film)
2014 Parkoviště
2013 Hőskeresők (TV film)
2010 Děti zeleného draka
Éji séták és éji alakok (TV film)
2006 A harmadik fiú (TV film)
Hösöm tere
2005 Fejezetek az Erények könyvéből (TV film)
2002 Náměsíčníci

TV seriály

2019 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (8)
2018 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2017 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Premier (S01E06)
Főpróba (S01E05)
Jelmezes próba (S01E04)
další epizody (6)
2013 Hacktion (TV seriál)
Régi csibészek (S05E02)
A tékozló fiú (S05E01)
2009 Hajónapló (TV seriál)
2000 Valaki kopog (TV seriál)
1998 Barátok közt (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Parkoviště
2010 Děti zeleného draka
Éji séták és éji alakok (TV film)
2005 Fejezetek az Erények könyvéből (TV film)
2002 Náměsíčníci

TV seriály

2009 Hajónapló (TV seriál)
2000 Valaki kopog (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky