foto

Sara Amini

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Find Me
2015 Dating Daisy
2011 Vrah zůstal po škole

TV seriály

2017 Man with a Plan (TV seriál)
Operation False Freedom (S01E21)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Omaha (S06E01)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Pickle and Peanut (TV seriál)
Extant (TV seriál)
The Other Side (S02E09)
Profesionální lháři (TV seriál)
On to tak nemyslel, Natalie Portmanová (S04E08)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Henry Nebezpečný (TV seriál)
Ve službách CIA (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
Inside the Bubble (S04E03)
The State of the Union (S04E02)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Teď, nebo nikdy (S05E09)
2012 The Flip Side (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2004 The Soup (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace