Reklama

Reklama

Future Man

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2020), 16 h 30 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson, Keith David, Patrick Carlyle, Matt Medrano, Dorien Davies, Meghan Falcone, Robert Craighead, Ed Begley Jr. (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Josh Futtuerman (Josh Hutcherson) je ten nejvíc bezvýznamný člověk, kterého byste hledali, a moc tomu nepomáhají ani jeho rodiče, kteří se k němu stále chovají jako k dítěti. Přes den je uklízečem toalet v laboratořích a přes noc vášnivým hráčem počítačové hry Biotic Wars. To je všechno a nic víc. To ovšem Josh netuší, že po dohrání jeho oblíbené hry se u něj zastaví návštěvníci z budoucnosti s prosbou o pomoc. (UncleMorty)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (43)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bizarní sci-fi komedie o údržbáři, který cestuje časem do minulosti, aby zachránil budoucnost, která lehla popelem kvůli léku na herpes. Komik Seth Rogen si splnil svůj sen a natočil novodobý Návrat do budoucnosti střihnutý Terminátorem dávkovaný po půlhodinách v neskutečnému tempu. Po slabším prvním díle se příběh mění v neskutečný úlet plný krve, ejakulátu a lekcí vaření. Obrovská pocta Jamesi Cameronovi plná popkulturních odkazů. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

1. série Future Man je projekt, který vypadá správně uhozeně už od prvního okamžiku, kdy jsem se o něm dozvěděl. To bylo mimochodem video z Comic-conu, kde Seth Rogen zabil hlavní hvězdu Joshe Hutchersona. A pak přišel první trailer, který přesvědčil o tom, že by to mohla být sranda. Seth Rogen sice u seriálu působí jen jako režisér a nepodílel se na scénáři, ale tohle je přesně humor, který od něho čekáte. Takže pokud se vám nelíbí, doporučuji si seriál nepouštět a ušetřit čas. Já o sobě nebudu tvrdit, že jsem jeho velký fanda, ale jednou za čas si rád dopřeju něco odlišného a Future Man se rozhodně vymyká z davu. Obsazení je skvělé a i když má být hlavní hvězdou Josh Hutcherson, tak Eliza Coupe a speciálně Derek Wilson si to kradou pro sebe. Humor klouže po hranici trapnosti a vtipnosti, ale spousta vynikajících narážek mu pomáhá zůstat na té dobré straně. Jisté je, že tenhle humor není pro každého, a i když jsem se bavil, tak ho určitě s klidným svědomím nemůžu doporučit všem. Věřím však, že ten kdo si k tomu najde cestu se bude bavit a smát se stejně jako já! 2. série Nemyslel jsem si, že je to možné, ale druhá série je možná ještě uhozenější a šílenější než ta první. Pořád se to veze na stejné vlně, ale už mě to asi baví o něco méně. Vzhledem k tomu, že třetí série je poslední, tak seriál dokoukám, ale doufám, že se to vrátí k tomu, jak to šlapalo na začátku. Poslední epizoda, kde si zahrál i sám Rogen tomu dává naději. 3. série Ještě jedno uhozené dobrodružství pro Joshe, Tigera a Wolfa. I když je pravda, že už jsem dokoukával spíše ze setrvačnosti, tak to nebylo o moc horší než předchozí řada. Jen to kouzlo té první už se prostě vrátit nedovedlo. Na druhou stranu to bylo aspoň slušně zakončené. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vtipné, inteligentné a nekorektné. Je to presne ten typ seriálu do ktorého sa musíte zamilovať ak máte radi sci-fi. Hutcherson ťahá herecky celý seriál a ide mu to parádne. Postavy si hľadajú k divákovi cestu len pár minút. Odvtedy je to skvelá zábava s množstvom odkazov na výrazné a kultové diela. Som strašne rád, že som na tento klenot natrafil. A som veľmi rád, že aj napriek uzatvorenej sérií, ideme s hrdinami ďalej. Bavil som sa riadne. Prvá séria - 80%. Diel v dome Jamesa Camerona bol top. Oproti prvej sérií značná katastrofa. Má to síce pekné nápady ale ťahá sa to vo veľmi zvláštnom post apo feelingu, ktorý ma nenadchol. Mal som veľký problém to dopozerať. Wolf je stále cool ale Tiger bola už neznesiteľná. Rovnako aj Haley Osment. Za zmienku stoja posledné dva dieli, kde to šlape a navádza na tretiu sériu, ktorá ako dúfam, bude lepšia. Dosť veľký pád na to o aký nápaditý seriál sa jednalo. 2. séria - 40% ()

husokachna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téměř v jednu chvíli jsem dokoukal dva seriály, které si nemůžou být nepodobnější a stejně jsou v jednom ohledu velice podobné. Most! a Future Man bych normálně asi do jedné věty nedal, ale u obou se mi úplně stejně nedaří zformulovat komentář, rozhodnout se, jak moc jsem byl vlastně spokojen. Tím společným jmenovatelem je asi určitá neučesanost, nedotaženost, genialita rozplizlá v průměru (která je tak vlastní v Kolečkově scénáristické tvorbě, stejně jako dílům z Rogenovy "stáje"). Ale držme se Josh/Joosh/Futtermana, Future Mana. Zápletka a namíchání karet - bomba a splněný geekovský sen. První díly šlapou, hrají si s pop kulturou, historií, časovými paradoxy, jsou správně "rogenovsky" ujeté a nebojí se ničeho. Zároveň to ale hází motivy a zápletky jedno přes druhý, v podstatě nic to nedotáhne, jen se to tak hrne kupředu, aby to v posledních dílech série totálně ztratilo nit a nějak to tak doklepalo do konce. Jak kdyby byli autoři sami překvapení, že dostali zelenou a každej díl psali přímo na place. Druhá série pak použije faul a berličku a v podstatě se první sérií vůbec nezabývá, uhne o kus jinam a může si tak budovat svoje, bez ohledu na to, co první série natropila. A konec je přesně v tom duchu, hele, třetí série bude zase o něčem jiném. Zároveň ukročí druhá série i žánrově a z mého pohledu i kvalitativně (směrem dolů). Nicméně Future Man má v rukávu jeden trumf rozměrů královny Latifah. A tím je ústřední trojlístek, kterej je natolik sympatickej a parádně namíchanej, že Vás udrží i přes ty nejslabší díly. A tak se profandíte tímhle v mnoha ohledech průměrném seriálu (s geniálními záblesky) až nakonec a i když možná chvílema budete brblat, stejně se budete třepat - sakra, ať už je ta třetí série. Slabší čtyři průměrné patetické penisy. PS-poilerek: ten vakuovanej kockot na konci - wau! ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších novinek roku 2017. Pro mě možná dokonce ta nejlepší. Tenhle seriál mi neskutečně sedl. Hlavně v první polovině je kadece vtipů, až neuvěřitelná. Ta druhá polovina je už sice trochu vlažnější, ale i přesto jsem se u každého dílu velmi bavil. Nejlepší postava jednoznačně Wolf, který dle mě prošel i tím nejlepším vývojem a vždy si dokázal zachovat svůj osobitý styl a kouzlo osobnosti. 5* 90% "Skippy‐di‐bop... Good enough." Škoda, že druhá a třetí série již nedosahovala kvalit prvních dvou. Respektive první poloviny druhé a třetí série byly fajn, ale pak už ta kvalita dost klesla. Zejména protože se v nich tolik necestovalo časem. Samotný závěr je pak oproti závěru první série docela o ničem. I přesto si obě další série minimálně 3* zaslouží. Celkové hodnocení 4* 70% ()

Galerie (628)

Zajímavosti (7)

  • Postava seriálu Josh Futturman se jmenuje křestním jménem stejně jako jeho představitel Josh Hutcherson. (UncleMorty)
  • Natáčení bylo zahájeno 30. března 2016 v Los Angeles. (BMW12)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama