Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Příběh Hanka Deverowa mladšího, profesora, který je lapený mezi úmornou prací na podfinancované vysoké škole v Pensylvánii, svou ženou Lily a sebestředným učitelským sborem na katedře anglického jazyka, již vede. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Je to pohodový seriál. Ale je pravda, že nic zvláštního. Bavilo mě to. I když mě Hank často štval. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Hank je stárnoucí vedoucí katedry na lokální univerzitě a zrovna se nachází v čase, kdy se mu celý jeho život rozpadá. Sám si prochází jakousi krizí středního věku, rozpadá se mu manželství a v zaměstnání se situace (nejen) ohledně financování katedry vyhrocuje víc a víc. Lucky Hank je takové to klasické drama s prvky černého humoru, které táhne primárně skvělý Bob Odenkirk. Jako jednohubka to celkem funguje, i když případnou druhou řadu nebudu vyhlížet nijak netrpělivě,,,60% ()

Reklama

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Takový pohodový seriál o životě staršího vedoucího katedry angličtiny s jedním velkým traumatem z dětství na jedné průměrné univerzitě a jeho trablích v práci i doma. Katedra je plná nesourodých vyučujících, kteří by jeden druhému, a především svému vedoucímu, kdykoli bodli kudlu do zad. Stárnoucí manželka má ambice v podobě lepší práce/kariéry a také jednoho bývalého, jeho nedospělá dcera pořád utíká k němu domů a přesto otce neustále ze svých problémů viní. Přiznávám, že pro Boba Odenkirka mám prostě slabost a tady to prostě stojí celé na něm a skvěle to táhne. I když musím zmínit, že ta spousta postaviček v jeho životě je také skvěle obsazená, a především mu úžasně sekunduje jeho kamarádský profesor filozofie Diedrich Bader. ;) Těším se na další řadu, snad vznikne ;) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Příjemná záležitost, u níž mi akorát vadila ukňučenost hlavního hrdiny. A ve výsledku mám pocit, že to bylo celkem o ničem a nebudu si z toho nic pamatovat, byť tam byla spousta dobrých scén. ()

Galerie (243)

Reklama

Reklama