foto

Rose Williams

  • nar. 18.2.1994 (26 let)
    Ealing, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Power
2019 Changeland
2016 A Quiet Passion
2015 Chicken

TV seriály

2019 Noční závod (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
Sanditon (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Medicejové (TV seriál)
Sopravvivenza (S03E01)
2017 Království (TV seriál)
All It Cost Her... (S04E16)
Blood in the Water (S04E15)
A Bride. A Box. A Body. (S04E14)
další epizody (12)
2016 Království (TV seriál)
Sokyně (S03E18)
Cizinci (S03E17)
Skotské klany (S03E16)
další epizody (9)
2015 Království (TV seriál)
Na rozcestí (S03E06)
Za jakou cenu (S03E04)
Vyjímečné kroky (S03E03)
další epizody (13)
2014 Království (TV seriál)
Královská milost (S02E10)
Útok (S02E09)
Hon na věřící (S02E08)
další epizody (4)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky