foto

Čikara Ósaka

  • nar. 2.6.1980 (39 let)
    Aomori, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Broken Blade
2009 Higaši no Eden: Air Communication
Nodame Cantabile OVA
Tales of Vesperia: The First Strike
Usaru-san
2007 Kjó kara maó! R
Nezumi monogatari: George to Gerald no bóken
2006 Hokuto No Ken Legend of Heroes

TV seriály

2015 Concrete Revolutio: Chōjin gensō (TV seriál)
2011 Pretty Rhythm: Aurora Dream (TV seriál)
2010 Black Lagoon: Roberta's Blood Trail (TV seriál)
Čú Bra!! (TV seriál)
2009 07-Ghost (TV seriál)
Aoi bungaku series (TV seriál)
Canaan (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Hanasakeru seišónen (TV seriál)
Higaši no eden (TV seriál)
Saki (TV seriál)
Tatakau šišo: The Book of Bantorra (TV seriál)
Tears to Tiara (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
Yoku wakaru gendai mahō (TV seriál)
Ókami to kóšinrjó II (TV seriál)
2008 H2O: Footprints in the Sand (TV seriál)
Himicu: The Revelation (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Major 4th Series (TV seriál)
One Outs (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
Toradora! (TV seriál)
Tytania (TV seriál)
Wellber no monogatari: Sisters of Wellber – Dai ni maku (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
Zombie-Loan (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Makai senki Disgaea (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
2005 Cubasa Chronicle (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
Karin (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace