foto

Frankie Ingrassia

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Greening of Whitney Brown, The
2008 Still Waters
2006 Marcus
2000 Glow
1999 Kdo s koho
Miss Supreme Queen
1995 Secret Adventures: Slam
Terror in the Shadows (TV film)
1994 Secret Adventures: Shrug
Secret Adventures: Smash
Secret Adventures: Snag
1993 Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně (TV film)
Secret Adventures: Spin

TV seriály

2018 Goliath (TV seriál)
La Mano (S02E01)
2017 The Jellies! (TV seriál)
Colony (TV seriál)
Ronin (S02E13)
2015 The Jellies (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Jasnovidka ve stromě (S10E11)
2013 Chirurgové (TV seriál)
Bouře (S09E23)
2012 Metalocalypse (TV seriál)
Dethvanity (S04E08)
Writersklok (S04E06)
2011 Against the Wall (TV seriál)
2010 Metalocalypse (TV seriál)
Fertilityklok (S03E06)
2009 Mentalista (TV seriál)
Nitky ke zločinu (S01E20)
2008 Metalocalypse (TV seriál)
Klokblocked (S02E13)
Odložené případy (TV seriál)
Autosalon (S06E06)
2007 Random! Cartoons (TV seriál)
2006 Po právu (TV seriál)
Brothers and Sisters (E02)
Beze stopy (TV seriál)
Poradna (S04E17)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a paní Monková (S04E06)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Dešťový král (S06E08)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Vampire Dad

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Vampire Dad

Producentská filmografie

Filmy

2019 Concrete Kids

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace