foto

David Post

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2000 Getting Away with Murder: The JonBenet Ramsey Mystery (TV film)
Unauthorized Brady Bunch: The Final Days (TV film)
1998 Blood on Her Hands (TV film)
1996 Last Chance Detectives: Escape from Fire Lake, The (TV film)
1995 Last Chance Detectives: Legend of the Desert Bigfoot, The (TV film)

TV seriály

2019 Černá listina (TV seriál)
The Corsican (No. 20) (S06E02)
2017 Černá listina (TV seriál)
Ian Garvey (No. 13) (S05E08)
Ilyas Surkov (No. 54) (S05E05)
Greyson Blaise (No. 37) (S05E02)
další epizody (7)
2016 Černá listina (TV seriál)
Dr. Adrian Shaw (No.98): Conclusion (S04E08)
The Lindquist Concern (No. 105) (S04E05)
Mato (No. 66) (S04E02)
další epizody (8)
2015 Černá listina (TV seriál)
Marvin Gerard č.80 (S03E02)
Quon Zhang (No. 87) (S02E20)
The Longevity Initiative (No. 97) (S02E17)
další epizody (5)
2014 Mind Games (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
The Decembrist (No. 12) (S02E08)
The Front (No. 74) (S02E05)
Monarch Douglas Bank (No. 112) (S02E02)
další epizody (7)
2013 Deception (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
General Ludd (No. 109) (S01E08)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Poslední splátka (S03E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Šestej smysl (S06E19)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Černá a bílá (S02E22)
Odhalený (S02E20)
Dobře mířená kulka (S02E17)
další epizody (4)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Traktorista (S02E10)
Tajnosti (S02E06)
Důvěřuj, ale prověřuj (S02E03)
další epizody (4)
Dr. House (TV seriál)
Bez bolesti (S05E12)
2008 Uklízeč (TV seriál)
2007 Cane (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Paradigm (S15E01)
Gaijin (S14E22)
Nowhere Man (S14E19)
další epizody (5)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Ill-Conceived (S14E10)
Floater (S14E07)
Shrunk (S14E04)
další epizody (7)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Asterisk (S13E08)
The Ring (S13E05)
Tragedy on Rye (S13E04)
další epizody (7)
2001 Temptation Island (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
For Love or Money (S12E03)
School Daze (S11E22)
Brother's Keeper (S11E21)
další epizody (4)
2000 Secret Agent Man (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)

Dokumentární

2009 Život (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace