foto

Lynn Wanlass

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lucifer
2005 Co je šeptem...
2003 Poslední šance (TV film)
To je vražda, napsala: Keltská hádanka (TV film)
1998 Anděl smrti
Barvy moci
Gia (TV film)
1996 Jezdci purpurových stepí (TV film)
1995 Pouta

TV seriály

2014 Murder in the First (TV seriál)
2009 Velká láska (TV seriál)
V dobrém i zlém (S03E05)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Atomové číslo 33 (S04E16)
2006 Velká láska (TV seriál)
Velikonoce (S01E08)
Vyklizení (S01E07)
Robertin pohřeb (S01E06)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nový člověk (S01E10)
2000 Takový je život (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Koně se také léčí (S05E03)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Large Mouth Bass (S02E12)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Antagonists, The (TV seriál)
1989 Just Say Julie (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)

TV pořady

2016 Vidiots (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace