foto

Šiori Mikami

  • nar. 6.1.1989 (31 let)
    Aomori, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gekidžóban Šingeki no kjodžin season 2: Kakusei no hókó
2015 Big Order
Šingeki no kjodžin: Džijú no cubasa
2014 Chain Chronicle: Short Animation
Inari, konkon, koi iroha. Inari, konkon, semi šigure.
Šingeki no kjodžin: Guren no jumija
2013 Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo?
Šingeki no kjodžin OAD
2012 Hjóka: Mocubeki mono wa
2011 Kämpfer: Für die Liebe
2010 Nógjó musume! (TV film)
2008 Dai ni šašinbu

TV seriály

2019 Ore wo suki na no wa omae dake ka jo (TV seriál)
2017 Chain Chronicle: Haecceitas no hikari (TV seriál)
Seiren (TV seriál)
Zvířecí kamarádky (TV seriál)
2016 Big Order (TV seriál)
Schwarzesmarken (TV seriál)
Čarodějka na koštěti (TV seriál)
2015 Juru juri san hai! (TV seriál)
Juru juri: Načujačumi!+ (TV seriál)
Robot Girls Z Plus (TV seriál)
Tesagure! Bukatsumono: Spin-off Purupurun Sharumu to asobō (TV seriál)
Šingeki! Kjodžin: Čúgakkó (TV seriál)
2014 Amagi Brilliant Park (TV seriál)
Girlfriend (Kari) (TV seriál)
Inari, konkon, koi iroha. (TV seriál)
Momo kjun Sword (TV seriál)
Pupa (TV seriál)
Wizard Barristers: Benmaši Cecil (TV seriál)
2013 Makai ōji: Devils and Realist (TV seriál)
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo? (TV seriál)
Ore no kanodžo to osananadžimi ga šuraba sugiru (TV seriál)
Tamako Market (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Btooom! (TV seriál)
Haijore! Njaruko-san (TV seriál)
Hjóka (TV seriál)
Inu x Boku SS (TV seriál)
Ixion Saga: Dimension Transfer (TV seriál)
Juru juri♪♪ (TV seriál)
Sankarea (TV seriál)
Shining Hearts: Šiawase no Pan (TV seriál)
2011 Juru juri (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Sacred Seven (TV seriál)
Usagi Drop (TV seriál)
2009 Kaidan Restaurant (TV seriál)
Kämpfer (TV seriál)
Saki (TV seriál)
Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky