foto

Šintaró Óhata

  • nar. 6.10.1975 (43 let)
    Hasuda, Shimane, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kidó senši Gundam AGE: Memory of Eden
Patema nohama vzhůru
2012 Eiga Smile Precure! Ehon no naka wa minna čiguhagu!
Resident Evil: Zatracení
2010 Air Gear: Kuro no hane to nemuri no mori - Break on the Sky
2007 Resort Boin
2006 Digimon Savers The Movie: Kyūkyoku Power! Burst Mode hatsudō!!
2004 Tokio daigaku monogatari
2003 Hadžime no ippo: Champion Road (TV film)
Kunoiči bakumacu kitan
2002 Nurse Witch Komugi-čan Magikarte
1996 Mató kitan Zankan

TV seriály

2018 Juru Camp (TV seriál)
Major 2nd (TV seriál)
Radiant (TV seriál)
2017 Future Card Buddyfight Batzz (TV seriál)
Jowamuši Pedal: New Generation (TV seriál)
Zero kara hadžimeru mahó no šo (TV seriál)
2016 Future Card Buddyfight DDD (TV seriál)
Nurse Witch Komugi-čan R (TV seriál)
Uchū Patrol Luluco (TV seriál)
2015 Future Card Buddyfight 100 (TV seriál)
Fúsen inu Tinny 2 (TV seriál)
Gangsta. (TV seriál)
Joru no Yatterman (TV seriál)
2014 Future Card Buddyfight (TV seriál)
Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
2013 Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Magi: The Kingdom of Magic (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Medaka Box (TV seriál)
2011 Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
Un-Go (TV seriál)
2010 Bakugan Battle Brawlers: Gundalian Invaders (TV seriál)
Tantei Opera Milky Holmes (TV seriál)
2009 Basquash! (TV seriál)
Njan koi! (TV seriál)
2008 Himicu: The Revelation (TV seriál)
Noramimi (TV seriál)
One Outs (TV seriál)
2007 Ani*Kuri15 (TV seriál)
Baccano! (TV seriál)
Blue Drop: Tenšitači no gikjoku (TV seriál)
Gjakkjó burai Kaidži: Ultimate Survivor (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
2006 Bakukjú Hit! Crash B-Daman (TV seriál)
Innocent Venus (TV seriál)
Lemon Angel Project (TV seriál)
Mamoru-kun ni megami no šukufuku o! (TV seriál)
Rjúsei no Rockman (TV seriál)
To Heart: Remember My Memories Specials (TV seriál)
Wanwan Celepoo: Sore juke! Tecunošin (TV seriál)
2005 B-Legend! Battle B-Daman: Fire Spirits! (TV seriál)
Lamune (TV seriál)
Shuffle! (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Beck (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Enzai (TV seriál)
Gakuen Alice (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Mucu enmei rjú Gaiden: Šura no Toki (TV seriál)
Tales of Phantasia - The Animation (TV seriál)
Uta kata (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
Dear Boys (TV seriál)
Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Gad Guard (TV seriál)
Gungrave (TV seriál)
Gunparade March: Arata naru kógunka (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
2000 Šin megami tensei: Devil Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace