Reklama

Reklama

Saikjó tank no meikjú kórjaku: Tairjoku 9999 no rare skill moči tank, júša party o cuihó sareru

(seriál)
  • Japonsko Saikyou Tank no Meikyuu Kouryaku: Tairyoku 9999 no Rare Skill Mochi Tank, Yuusha Party o Tsuihou Sareru (více)
Trailer 2

Epizody(12)

Obsahy(1)

Rud je tank s nejsilnější úrovní obrany, jakou kdy kdo dosáhl. Spolu s partou hrdinů prohledává monstry zamořené kobky a labyrinty a kvůli své nemocné mladší sestře se při těchto výpravách zoufale snaží najít legendární poklad, který prý splní nálezci jakékoliv přání. Jednou se ale partě nepodaří jeden z labyrintů vyčistit a vina je hozena arogantním vůdcem na něho, protože kromě obrany neumí používat žádné další schopnosti. Následuje rychlý vyhazov z party. Zklamaný Rud se rozhodne vrátit domů ke své sestře, po cestě však narazí na mladou dívku, která má speciální schopnost zhodnocení schopností jiných. Rud tak konečně zjišťuje, jaké další schopnosti má a může se je naučit používat. (TheDarKnig)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Za mě naprosto generická fantasy, která měla pár věcí, které mě zaujaly (homunkulové, posednutí manou…) a pár, které mi přišli jako totální blbost (správcování/administrace dungeonů, gača systém na monstra…). Stejně tak dokážu říct, že mě trošku bavilo prvních a posledních pár dílů, ale některé pasáže uprostřed mě nebavili skoro vůbec. Hlavní hrdina měl své momenty, ale rozhodně to není někdo, na koho bych si za pár dní vzpomněl, stejně tak většina postav tu byla tak nějak nevýrazná, tuctová. V soubojích se taky neukázalo nic moc, co bych chtěl chválit, snad jen řeknu, že jsem rád, že čísla jako ukazatel damage se tu objevila jen párkrát, jak znám některé asijské videohry, tak mohlo být mnohem hůř. Tohle je za mě zkrátka takový ten neslaný, nemastný průměr, na který si za týden nevzpomenu. 4,9/10 ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Tohle bych spíše hodnotil jako dvě a půl hvězdy, ale nakonec jsem dal dvojku, když to hodím do porovnání s jinými anime. Jedná se o čistokrevné fantasy bez jakéhokoliv druhu reinkarnace nebo přemístění do jiného světa. Tenhle příběh má ale obvyklý pohádkovější průběh, kdy nemůžu úplně říct, že je to pro všechny generace, ale nemá to k tomu daleko. Takže tu máme klasické idealistické hlášky a budování vztahů se všemi (i když jsou to nepřátelé). Jak už je tomu zvykem, tak se autoři zaměřují na jednu specifickou profesi - tentokrát tanka - a snaží se vyprávět příběh z jeho pohledu, kdy tu mám klišovitý začátek o tom, jak je kvůli neschopnosti vyhozen z hrdinské party, ale ve skutečnosti je velice silný. Obecně se to snaží hrát trochu na emoce, kdy hlavní hrdina se snaží uzdravit svou oslabenou malou sestřičku, pak tu máme spoustu dobrodružství, také docela dost celkem ucházející akce a samozřejmě to utužování vztahů. Tohle anime není ničím výjimečným, kdy vás příběh nevtáhne, ale také ani neurazí a tak doporučuju, když člověk nemá co sledovat. Po animační stránce je to místy trochu strnulé nebo graficky přehnané, ale obecně je to spíše ucházející. Po hudební stránce je to průměrné. ()

Reklama

Ecci.master 

všechny recenze uživatele

klasický béčkový anime, který mě už pomalu začínají nudit, boje byly extrémně goofy, postavy byly strašná NPCčka a děj byl předvídatelný, kdyby tam byly alespoň prsa nebo něco, no prostě bida ()

Reklama

Reklama