foto

Harlan Ellison

  • nar. 27.5.1934
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 28.6.2018 (84 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1975 Chlapec a jeho pes - kniha

TV seriály

2007 Mistři science fiction (TV seriál) - povídka
1995 Krajní meze (TV seriál) - povídka
1985 Pásmo soumraku (TV seriál) - povídka

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Starlost: The Beginning, The (TV film)
1966 The Oscar

TV seriály

1997 The Hunger (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1973 The Starlost (TV seriál)
1969 The Young Lawyers (TV seriál)
1967 Neúplatný (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Město na pokraji věčnosti (S01E28)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Demon with a Glass Hand (S02E05)
Soldier (S02E01)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ripcord (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Filmy

1980 The Starlost: Deception (TV film)

TV seriály

1973 The Starlost (TV seriál)

Host

TV pořady

1994 Politically Incorrect (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace