foto

Tammy Hui

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 88 minut
2006 Hunters, The (TV film)

TV seriály

2016 Frequency (TV seriál)
Gray Line (E09)
2015 Motiv (TV seriál)
Amatéři (S03E11)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Úhel pohledu (S04E10)
2011 Heuréka – město divů (TV seriál)
Tenkrát na táboře (S04E18)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Dream a Little Dream of Me (S03E10)
2007 Grand Star (TV seriál)
Zixx: Level Three (TV seriál)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
The Captain's Hand (S02E17)
2005 Tajná služba (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Lekce v toleranci (S02E09)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky