foto

Keikó Sakai

  • nar. Fukushima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Eureka Seven Ao: Jungfrau no hanabanatači
2007 Inukami! The Movie: Tokumei reiteki sósakan Karina Širó!
2006 Hokuto No Ken Legend of Heroes

TV seriály

2018 Ginga eijú densecu: Die neue These (TV seriál)
2016 Kókaku no Pandora: Ghost Urn (TV seriál)
Mob Psycho 100 (TV seriál)
2014 Cross Ange: Tenshi to ryū no Rondo (TV seriál)
Tokyo ESP (TV seriál)
2012 Eureka Seven Ao (TV seriál)
2009 Hetalia: Axis Powers (TV seriál)
Shangri-La (TV seriál)
2008 Clannad After Story (TV seriál)
Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
Ga-Rei: Zero (TV seriál)
Zenryoku Usagi (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 Kaze no stigma (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Saiunkoku monogatari (TV seriál)
2005 Juki no džoó (TV seriál)
Karin (TV seriál)
Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
2004 Monkey Turn (TV seriál)
2001 Noir (TV seriál)
Salaryman Kintaró (TV seriál)
2000 Gravitation (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace