foto

Terry Loughlin

  • nar. 1944
    San Diego, California, USA
  • zem. 27.6.2017
    Sebring, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Frank vs. God
2009 Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv (TV film)
2008 Me & You, Us, Forever
Nové sčítání hlasů (TV film)
2006 Cold Storage
2005 Warm Springs (TV film)
2004 Kat
Undertow
2003 Presumpce viny
2002 Jů, vona je chlap
Leo
Milovat Lizu
2001 Malý svědek
Poslední šance (TV film)
1999 Mrazivý faktor
Říjnové nebe
1998 Cíl: Země (TV film)
Přes mrtvoly
1997 Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder (TV film)
Trojí život (TV film)
Šakal
1996 Stepfordští manželé (TV film)
Čas zabíjet
1995 Smrt v malých dávkách (TV film)
Šance na lásku (TV film)
1994 One of Her Own (TV film)
Proti své vůli: Skutečný příběh Carrie Buckové (TV film)
Život naruby
1993 Labor of Love: The Arlette Schweitzer Story (TV film)
Sňatek s mafií (TV film)
1992 Secret Passion of Robert Clayton, The (TV film)
1991 Billy Bathgate
Ve jménu dítěte (TV film)
Vražda v New Hampshire (TV film)
1990 Městský pohár
Pan Osud
1989 Killer!
Ohrožení na dálnici 91 (TV film)
The Ryan White Story (TV film)
1988 Too Young the Hero (TV film)
1987 From the Hip
Rutherford County Line, The
1986 Koledu, nebo něco provedu
1985 Rockin' Road Trip
1984 Chain Gang
1983 Getting It On

TV seriály

2012 One Tree Hill (TV seriál)
Danny Boy (S09E11)
2011 One Tree Hill (TV seriál)
This Is My House, This Is My Home (S08E22)
2010 One Tree Hill (TV seriál)
The Space in Between (S08E03)
Asleep at Heaven's Gate (S08E01)
2008 One Tree Hill (TV seriál)
One Million Billionth of a Millisecond on a Sunday Morning (S06E02)
2007 7th Street Theater (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
All of a Sudden I Miss Everyone (S04E21)
2006 South Beach (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
Songs to Love and Die By (S04E10)
The Same Deep Water as You (S04E01)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
With Arms Outstretched (S01E09)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1996 Savannah (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace