foto

Selma Archerd

  • nar. 26.2.1925 (94 let)
    Newark, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Bradyovi
1994 Návrat Cagneyové a Laceyové (TV film)
1993 Neslušný návrh
Včera narození
1992 Exploze
Smrtonosná zbraň 3
1990 Takový je byznys
Za pomezní čarou
1988 A Very Brady Christmas (TV film)
Smrtonosná past
Strašidelné Vánoce
1987 Smrtonosná zbraň
1986 Drogy z Times Square (TV film)
Outrage! (TV film)
The Ladies Club
1985 Alenka v říši divů (TV film)
1984 Hard to Hold
1983 Malibu (TV film)
1982 Fantasies (TV film)
Kid from Nowhere, The (TV film)
1981 Drahá maminko
Underground Aces
1980 Can't Stop the Music
1979 Americathon
Concorde - Letiště 1979
Crisis in Mid-air (TV film)
Meteor
1978 Dokonalí gentlemani (TV film)
Rainbow (TV film)
1977 Fire Sale
Legrace s Dickem a Jane
New York, New York
1976 Harry a Walter jedou do New Yorku
Velký autobus
W. C. Fields and Me
1974 Letiště 1975

TV seriály

2000 Čarodějky (TV seriál)
Výpadek sil (S03E07)
1995 Roseanne (TV seriál)
The Last Date (S08E04)
1994 Roseanne (TV seriál)
Suck Up or Shut Up (S06E13)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1977 The Amazing Spider-Man (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
Westside Medical (TV seriál)
1976 Serpico (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)

Host

TV pořady

1974 Tattletales (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky