foto

Herb Armstrong

  • nar. 24.9.1924
    New York City, New York, USA
  • zem. 3.3.2005 (80 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Dating Games People Play
1990 Parťák
1986 Velké problémy
1981 Five of Me, The (TV film)
Návrat rebelů (TV film)
1980 Blázni ve vězení
Jako za starých časů
1978 Dobrmani připraveni k smrti
Last of the Cowboys, The
1977 The Last of the Cowboys
1975 Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan (TV film)
1974 For Pete's Sake
1972 Něco zlého (TV film)
1971 Travis Logan, D.A. (TV film)
1962 Mys hrůzy
1961 Gun Street
1960 The Rise and Fall of Legs Diamond
1959 Fat Man: The Thirty-Two Friends of Gina Lardelli, The (TV film)
The FBI Story
The Rookie
The Young Captives
1958 Party Girl

TV seriály

1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1986 Starman (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
1980 Stockard Channing Show, The (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Munsters (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Mr. Lucky (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky