foto

Will J. White

  • nar. 9.5.1925
    Schuylkill, Pennsylvania, USA
  • zem. 23.4.1992 (66 let)
    Grants Pass, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Nespoutaná divočina
1974 Elevator, The (TV film)
1973 Beg, Borrow, or Steal (TV film)
Westworld
1972 Není kam uniknout (TV film)
1969 Flareup
1963 Lassie - Velké dobrodružství
1961 Atlantis, the Lost Continent
The Cat Burglar
1960 Key Witness
Spartakus
1959 The FBI Story
1958 Hell's Five Hours
1957 Gun for a Coward
Přelet přes oceán
The Lawless Eighties
Zero Hour!
1956 Behind the High Wall
The Price of Fear
Toward the Unknown
1955 Cell 2455 Death Row
No Man's Woman
Story About Henry Ford, A (TV film)
The Looters
The Shining Beacon (TV film)
Tight Spot
1954 Nádherná posedlost

TV seriály

1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1971 The Good Life (TV seriál)
1968 The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 Bible: Starý zákon (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Host

TV pořady

1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky