foto

Gale Garnett

  • nar. 17.7.1942 (77 let)
    Auckland, Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Moje tlustá řecká svatba
1997 Muži se zbraněmi
1994 Detektiv Janek: Dům smrti (TV film)
1993 Třicet dva krátkých filmů o Glennu Gouldovi
1990 Královna chamtivých (TV film)
Pán a paní Bridgeovi
1986 Overnight
1985 Vládce Central Parku (TV film)
1980 Hold
Toxické děti
1976 Journey
1973 Happy Mother's Day, Love George
1967 Mad Monster Party?

TV seriály

2011 Flashpoint (TV seriál)
Cost of Doing Business (S04E10)
2003 Divoká karta (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)
1974 The Naked Mind (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Norman Corwin Presents (TV seriál)
1971 Paul Bernard, Psychiatrist (TV seriál)
1966 The Rat Patrol (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace