foto

Jay Duplass

  • nar. 7.3.1973 (46 let)
    New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Jay Duplass (1973, New Orleans) a Mark Duplass (1976, New Orleans) se prosadili jako autoři několika ceněných krátkých filmů. První celovečerní film The Puffy Chair (2005) vyhrál cenu diváků na festivalu nezávislých filmů SXSW a získal i několik dalších ocenění. Mírně ulítlá komedie o amatérském natáčení hororu Baghead (2008) byla uvedena v Sundance a bratry přivedla k režii prvního studiového filmu Cyrus (2010) s Johnem C. Reillym a Marisou Tomeiovou. Do jejich nového filmu Jeff, který žije s mámou se jim podařilo obsadit Susan Sarandonovou. Mark působí také jako herec, k vidění byl mimo jiné v indie filmu Greenberg (2010), který soutěžil na Berlinale, či v televizním seriálu Liga snů.

47. MFF Karlovy Vary

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Outside In
Stůl číslo 19
2012 Pětadvacetiboj
2011 Jeff, který žije s mámou
2010 Cyrus
2008 Pytel na palici
2005 Ušák
2004 Scrapple
2002 New Brad, The

TV seriály

2016 Počtyřech (TV seriál)
Everybody Is Grownups (S02E02)
Hotels (S02E01)
2015 Počtyřech (TV seriál)
Odloučení (S01E08)
Párty (S01E07)
Duše v řetězech (S01E06)
další epizody (8)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Pětadvacetiboj
2011 Jeff, který žije s mámou
Slacker 2011
2010 Cyrus
2008 Pytel na palici
2005 Intervention, The
Ušák
2004 Scrapple
2003 This Is John
2002 New Brad, The

TV seriály

2016 Počtyřech (TV seriál)
Everybody Is Grownups (S02E02)
Hotels (S02E01)
2015 Počtyřech (TV seriál)
Odloučení (S01E08)
Párty (S01E07)
Duše v řetězech (S01E06)
další epizody (8)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Phil
Pink Wall
2018 Duck Butter
Prospektor
The Oath
2017 Outside In
Pevná linka
Večeře s Beatriz
2016 Rainbow Time
2015 Manson Family Vacation
2011 Slacker 2011
2008 Noci a víkendy
1996 Connect 5

TV seriály

2017 Pokoj 104 (TV seriál)
I Knew You Weren't Dead (S01E04)
Search Party (TV seriál)
Psychosis (S02E10)
Hysteria (S02E08)
Denial (S02E07)
další epizody (5)
Transparent (TV seriál)
House Call (S04E10)
They is on the Way (S04E09)
Desert Eagle (S04E08)
další epizody (10)
The Mindy Project (TV seriál)
The Midwife's Tale (S06E06)
Hot Mess Time Machine (S05E08)
2016 Zviřátka (TV seriál)
Squirrels Part II (S01E09)
Squirrels Part I (S01E08)
Transparent (TV seriál)
Exciting and New (S03E10)
Off the Grid (S03E09)
If I Were a Bell (S03E08)
další epizody (10)
The Mindy Project (TV seriál)
There's No Crying in Softball (S04E23)
Will They or Won't They (S04E14)
2015 Transparent (TV seriál)
Grey Green Brown & Copper (S02E10)
Man on the Land (S02E09)
Oscillate (S02E08)
další epizody (10)
The Mindy Project (TV seriál)
C Is for Coward (S04E02)
2014 Transparent (TV seriál)
Why Do We Cover the Mirrors? (S01E10)
Looking Up (S01E09)
Best New Girl (S01E08)
další epizody (10)
The Mindy Project (TV seriál)
French Me, You Idiot (S02E15)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
Mindy Lahiri is a Racist (S02E09)
Take Me with You (S01E24)
Frat Party (S01E23)
další epizody (6)
2012 The Mindy Project (TV seriál)
Two to One (S01E08)

Dokumentární

2014 21 Years: Richard Linklater

Producentská filmografie

Filmy

2019 Paddleton
2008 Pytel na palici
2005 Ušák

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Pytel na palici

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Pokoj 104 (TV seriál)
Artificial (S02E10)
The Return (S02E09)
A Nightmare (S02E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace