foto

Rita Rudner

  • nar. 17.9.1953 (65 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Thanks
2009 Znovu se zamilovat
1996 Víkend (TV film)
1995 Zlatovláska a tři medvědi
1992 Petrovi přátelé
1989 Jdi do toho!
That's Adequate
1988 Wrong Guys, The

TV seriály

2016 Dice (TV seriál)
Prestige (S01E03)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1996 Something So Right (TV seriál)
1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
1994 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Whirlpool (S06E03)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)

Dokumentární

2005 The Aristocrats
2002 Bitter Jester

TV pořady

1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Petrovi přátelé

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace