foto

Taylor Spreitler

  • nar. 23.10.1993 (24 let)
    Hattiesburg, Mississippi, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americká herečka celým jménem Taylor Danielle Spreitler se narodila 23. října 1993 ve městě Hattiesburg ve státě Mississippi. Vyrůstala ovšem v malým městečku Wiggins, kde ovšem moc dlouho nevydržela a odstěhovala se do dalšího města ve státě Mississippi, tentokrát do Amory. Po pár letech se ovšem přestěhovala do Los Angeles. V šesti letech se zúčastnila v soutěži talentu a krásy, kterou vyhrála. 

Než se stala herečkou byla modelka a účinkovala v řadě televizních spotů a reklam. Její kariéra odstartovala v roce 2005, kdy získala vůbec první roli v jedné epizodě seriálu Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti. V tomtéž seriálu si zahrála ještě v roce 2012. 

Za zvláštní zmínku stojí krátké filmové drama All Souls Day, ve kterém si zahrála v roce 2007. Menší zlom v její kariéře nastává v roce 2009, kdy získává roli Myji McCormick v seriálu Tak jde čas. Zahrála si celkem ve 138. epizodách. 

Skutečný zlom v její kariéře nastává v roce 2010, opouští seriál Tak jde čas a získává důležitou roli Lennox, neteř Mel Burke v novém seriálu Melissa & Joey. Seriál má úspěch a Taylor zaměstná ještě na dost dlouho. 

Mezitím co se točí další epizody seriálu Melissa & Joey získává v roce 2012 jednu z hlavních rolí v seriálu Never Fade Away. Ztvárnila Trish Cavanaugh ve všech čtyřech epizodách. Objevila se i v seriálu Sběratelé kostí. V roce 2015 ztvárnila Miu v šesti epizodách seriálu Casual. Jejím prvním filmem se stal 3 Day Test v roce 2012. O rok později si zahrála ve filmu Smrtící fachman. Vůbec první hlavní roli si zahrála v televizním filmu Stalked at 17. V roce 2015 ztvárnila další hlavní roli tentokrát ve filmu Girl on the Edge

Když zrovna nenatáčí, tak podporuje různé kampaně nebo nadace, většinou na ochranu zvířat.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2017 Amityville: Probuzení
2015 Bethlehem
Girl on the Edge
Minor Problems (TV film)
2014 Category 5 (TV film)
2013 Smrtící fachman
2012 3 Day Test
Stalked at 17 (TV film)
2009 The 36th Annual Daytime Emmy Awards

TV seriály

2018 Kevin Can Wait (TV seriál)
A Band Done (S02E24)
Brew Haha (S02E23)
Phat Monkey (S02E22)
další epizody (12)
2017 Kevin Can Wait (TV seriál)
The Might've Before Christmas (S02E12)
Trainer Wreck (S02E11)
Kevin Moves Metal (S02E10)
další epizody (24)
2016 Kevin Can Wait (TV seriál)
I'll Be Home for Christmas... Maybe (S01E12)
Kevin's Bringing Supper Back (S01E11)
The Fantastic Pho (S01E10)
další epizody (12)
2015 Casual (TV seriál)
Veledílo (S01E09)
Domů (S01E07)
Viceprezident (S01E06)
další epizody (6)
Melissa a Joey (TV seriál)
Double Happiness (S04E22)
Be the Bigger Person (S04E21)
Game Night (S04E20)
další epizody (20)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Pariahville (S11E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvola v řece (S10E20)
2014 Melissa a Joey (TV seriál)
A Melanie & Josiah Christmas (S04E02)
Witch Came First (S04E01)
At Last (S03E37)
další epizody (23)
2013 Melissa a Joey (TV seriál)
A New Kind of Family Christmas (S03E16)
What Happens in Jersey...: Part 2 (S03E15)
What Happens in Jersey...: Part 1 (S03E14)
další epizody (16)
2012 Never Fade Away (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
Mel Marries Joe (S02E15)
From Russia with Love (S02E14)
Wherefore Art Thou Lennox (S02E13)
další epizody (15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Friending Emily (S14E06)
2011 Melissa a Joey (TV seriál)
The Settlement (S01E30)
Do as I Say, Not as I Did (S01E29)
A House Divided (S01E28)
další epizody (18)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Joe Knows (S01E12)
A Fright in the Attic (S01E11)
In Lennox We Trust (S01E10)
další epizody (12)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Panenství (S06E18)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace