foto

Taylor Spreitler

  • nar. 23.10.1993 (24 let)
    Hattiesburg, Mississippi, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americká herečka celým jménem Taylor Danielle Spreitler se narodila 23. října 1993 ve městě Hattiesburg ve státě Mississippi. Vyrůstala ovšem v malým městečku Wiggins, kde ovšem moc dlouho nevydržela a odstěhovala se do dalšího města ve státě Mississippi, tentokrát do Amory. Po pár letech se ovšem přestěhovala do Los Angeles. V šesti letech se zúčastnila v soutěži talentu a krásy, kterou vyhrála. 

Než se stala herečkou byla modelka a účinkovala v řadě televizních spotů a reklam. Její kariéra odstartovala v roce 2005, kdy získala vůbec první roli v jedné epizodě seriálu Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti. V tomtéž seriálu si zahrála ještě v roce 2012. 

Za zvláštní zmínku stojí krátké filmové drama All Souls Day, ve kterém si zahrála v roce 2007. Menší zlom v její kariéře nastává v roce 2009, kdy získává roli Myji McCormick v seriálu Tak jde čas. Zahrála si celkem ve 138. epizodách. 

Skutečný zlom v její kariéře nastává v roce 2010, opouští seriál Tak jde čas a získává důležitou roli Lennox, neteř Mel Burke v novém seriálu Melissa & Joey. Seriál má úspěch a Taylor zaměstná ještě na dost dlouho. 

Mezitím co se točí další epizody seriálu Melissa & Joey získává v roce 2012 jednu z hlavních rolí v seriálu Never Fade Away. Ztvárnila Trish Cavanaugh ve všech čtyřech epizodách. Objevila se i v seriálu Sběratelé kostí. V roce 2015 ztvárnila Miu v šesti epizodách seriálu Casual. Jejím prvním filmem se stal 3 Day Test v roce 2012. O rok později si zahrála ve filmu Smrtící fachman. Vůbec první hlavní roli si zahrála v televizním filmu Stalked at 17. V roce 2015 ztvárnila další hlavní roli tentokrát ve filmu Girl on the Edge

Když zrovna nenatáčí, tak podporuje různé kampaně nebo nadace, většinou na ochranu zvířat.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2017 Amityville: Probuzení
2015 Bethlehem
Girl on the Edge
Minor Problems (TV film)
2014 Category 5 (TV film)
2013 Smrtící fachman
2012 Stalked at 17 (TV film)
3 Day Test
2009 The 36th Annual Daytime Emmy Awards

TV seriály

2016 Kevin Can Wait (TV seriál)
2015 Casual (TV seriál)
Veledílo (S01E09)
Domů (S01E07)
Viceprezident (S01E06)
další epizody (6)
2012 Never Fade Away (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace