foto

Elaine Bromka

  • nar. 6.1.1950 (69 let)
    Rochester, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Last
2018 A Bread Factory, Part One
2016 Happy Yummy Chicken
2012 Archaeology of a Woman
Theresa Is a Mother
2011 In the Family
1995 Never Say Never: The Deidre Hall Story (TV film)
1989 Strýček Buck
1983 Beze stopy
1980 Playing for Time (TV film)

TV seriály

2018 Maniac (TV seriál)
Option C (E10)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Polk vítězí nad Trumanem (S02E05)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1968 MisteRogers' Neighborhood (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace