Reklama

Reklama

Made in Jersey

(seriál)
  • Slovensko Slečna úspešná
Trailer
USA, 2012, 8×42 min

Kamera:

Bobby Bukowski

Hrají:

Janet Montgomery, Felix Solis, Erin Cummings, Kyle MacLachlan, Toni Trucks, Kristoffer Polaha, Megalyn Echikunwoke, Donna Murphy, Jessica Blank (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Po tom, ako ťažko drie v úrade okresného prokurátora v New Jersey, odchádza právnička Martina Garretti (Janet Montgomery) pracovať do špičkovej právnickej firmy v Manhattane. S jej „robotníckym" pôvodom a múdrosťou z ulice v ostrom kontraste s jej nemilosrdnými kolegami z najprestížnejších amerických univerzít obhajuje Martina usilovnú študentku obvinenú z vraždy jej profesora. (TV Doma)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (4)

lmc 

všechny recenze uživatele

Neztrácejte čas a pusťte si raději Good Wife. Tenhle seriál vypadá jak telenovela co se tváří jako právnický seriál - vhodné možná tak pro puberťačky, jinou cílovou skupinu si nedokážu představit... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po pilotu: Snad první americký seriál letošního podzimu, který vypadá koukatelně. Nic originálního – právnické prostředí, hlavní hrdinka mladá hezká žena. Jako by CBS zkopírovala Fairly Legal, jen trochu slevili z humoru. Rozdíl je v hlavní hrdince – obě se můžou přetrhnout, aby pomohly neprávem obžalovaným, obě mají vlastí problémy a obě jsou dost ukecané; ale Martina na rozdíl od Kate nepochází z bohaté rodiny, je první rodině s vysokou, ve velké právní firmě je nováček a má přehled o trendech jako Reese v Pravé blondýnce. Uvidíme, co přinesou další díly. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriál je hrozna nuda, navíc se jedná o nevydařenou kopii již tady zmiňovaných seriálů/filmů. Takže doporučuji šáhnout ke konkurenci případně se podívat na film. U obou se pobavíte daleko víc. Jinak seriál se stal první zrušenou novinkou této sezóny a byl zrušen už po dvou odvysílaných dílech. Celkově bylo natočeno 6 dílu, zbývající čtyři budou ještě odvysílany. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Pilot: Zmalovana cajocka v cervenom sacku hned asi druhy tyzden ako absolventka v pravnickej firme vyriesi pripad a hlavny sef, kolegovia, klientka i sudca sa z nej idu poskladat. Hrdinka naozaj trochu pripomina kocky z Fairly Legal a Legally Blonde (ako pise IQ Tiqe), len tejto zapalenie sa prejavuje nepomerne otravnejsie a menej zabavne. Akurat uces ma bohatsi. I ked to nie je na odpad, zostal vo mne len neprijemny pocit, ze bud su idioti tvorcovia, alebo si ti myslia, ze su idioti divaci. ()

Galerie (75)

Reklama

Reklama