foto

Janice Kent

  • nar. 8.7.1947 (71 let)
    Plainfield, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Keith
2004 The Last Run
1994 Attack of the 5 Ft.2 Women (TV film)
Flintstoneovi
1991 Nenarozený
Pohádková babička (TV film)
1984 Zločiny z vášně
1983 Still the Beaver (TV film)
1980 Baby Comes Home (TV film)
The Jayne Mansfield Story (TV film)
1978 Operating Room (TV film)
1977 The Kentucky Fried Movie
1974 Last Porno Flick, The

TV seriály

2015 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý z New Yorku (S07E22)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dorado Falls (S07E03)
2009 Diary of a Single Mom (TV seriál)
2007 Beze stopy (TV seriál)
Bez tebe (S05E16)
2006 Torchwood (TV seriál)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Krutost (S11E02)
2003 Manipulátor (TV seriál)
2000 Frasier (TV seriál)
Rodinu si nevybíráš (S07E22)
1997 Smart Guy (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Dobrá trefa (TV seriál)
1992 Billy (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
1979 Blind Ambition (TV seriál)
1978 Ted Knight Show, The (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1983 Still the Beaver (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace