foto

Jordan Rosenberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Jak prosté (TV seriál)
Command: Delete (S07E06)
2018 Jak prosté (TV seriál)
Dej mi prst (S06E06)
2017 Jak prosté (TV seriál)
Balada o Lady Frances (S05E17)
Mrtvý klaun (S05E12)
2015 Scream (TV seriál)
In the Trenches (S01E07)
Wanna Play a Game? (S01E03)
2013 Falling Skies (TV seriál)
The Pickett Line (S03E07)
Search and Recover (S03E05)
2011 Výjimeční (TV seriál)
Never Let Me Go (S01E05)
2010 Médium (TV seriál)
The People in Your Neighborhood (S07E09)
Where Were You When…? (S07E06)
There Will Be Blood... Type A (S06E17)
2009 Médium (TV seriál)
You Give Me Fever (S06E10)
Baby Fever (S06E05)
2008 Middleman, The (TV seriál)
2007 Ztraceni (TV seriál)
Par Avion (S03E12)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Jak prosté (TV seriál)
Nezvěstné (S06E07)
Dej mi prst (S06E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky