Reklama

Reklama

Recenze (4)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme třetí vraždu ve třetím díle. Zabiják se opravdu činí a vypadá to, že je vychcanější než díra do sněhu a rozhodně chytřejší než ta banda spratků, se kterými si jen hraje. Hodně dobrý zatím. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emma si vypočuje mamin rozhovor so šerifom Hudsonom a dozvie sa, že smrť Rachel nebola nehoda. Na poslednej rozlúčke s Rachel to oznámi Audrey. Noah Foster pri rozhovore s Piper Shawovou prejaví svoje výborné znalosti o Brandonovi Jamesovi. Učiteľ Seth Branson pokračuje v romániku s Brooke Maddoxovou a triedu rozdelí do dvojíc, aby spoločne pracovali na projektoch. Willovi Belmontovi sa nepáči, že je Emma v dvojici s kieranom, okrem toho ho trápia spoločné "obchody" s Jackom Fitzgeraldom a podozrivým Tylerom Oň Neilom. Riley Marra, ktorá pracuje na projekte s Noahom, obdrží správu od Tylera. Spolu s Brook a Emmou odchádzajú na políciu, kde Tylera vlákajú do pasca. Ukáže sa však, že do pasce sa chytili oni a Emma musí uskutočniť ťažké rozhodnutie. Nakoniec je nájdené havarované auto Tylera a jeho telo. Zdá sa, že vrah ma všetko dobre premyslené. Seriál si udržuje celkom dobré tempo a je príjemným prekvapením. ()

Reklama

Vena69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda je asi tou nejlepší z celé první série. Seriál od první (velice slušné) epizody neustále zvyšoval kvalitu až se dostal na 5/5! Tato epizoda totiž výborně pracuje s divákem - dvě epizody mi trvalo, než jsem se zorientoval, zapamatoval si jména hlavních postav a teď mi na nich začalo i záležet. A právě v tu chvíli toho Vřískot využije a totálně diváka dostane. Je vidět, že scénář psal někdo opravdu velice schopný a pravděpodobně i velký fanoušek filmové předlohy. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama