foto

Sheila R. Lawrence

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Kamarádi na prvním místě (S03E02)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Tucker (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Imposters (TV seriál)
The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Mrs. X at the Gaslight (S01E06)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Opět spolu (S03E20)
Návrat ztracené dcery (S03E14)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Závod (S03E07)
2012 Bunheads (TV seriál)
2007 Private Practice (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Tucker (TV seriál)
1999 Work with Me (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Roundhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky