foto

Colin Mace

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Last Night in Soho
2019 Military Wives
2018 Kubík hrdina
2017 Maigret a drahoušek z Montmartru (TV film)
2016 Maigret klade past (TV film)
2015 Admirál
2013 Řežba v Tombstone
2011 Shirley (TV film)
2005 Derailed (TV film)
2002 The Project (TV film)
1997 Bright Hair (TV film)

TV seriály

2020 Trying (TV seriál)
We Know the Way Out (E08)
Good Old Family Map (E07)
2017 Broken (TV seriál)
Prime Suspect 1973 (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
Maličkosti (S05E07)
2016 I Want My Wife Back (TV seriál)
Thirteen (TV seriál)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
A Higher Power (S01E04)
2015 Cradle to Grave (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Foylova válka (TV seriál)
Trespass (S09E02)
2014 Siblings (TV seriál)
The Lost Honour of Christopher Jefferies (TV seriál)
2012 Endeavour (TV seriál)
Je to soda (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
2011 Záhada Anubisova domu (TV seriál)
2007 Peep Show (TV seriál)
Svatba (S04E06)
2003 Coming Up (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Osobní strážci (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dressing for Breakfast (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2020 Washington (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky