foto

Zdeněk Rytíř

  • nar. 11.4.1944
    Tábor, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 1.10.2013 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2008 Michal Tučný - Fidlej a hraj
1983 Brakýři (TV film)
1981 Buldoci a třešně
1970 Ďábelské líbánky
1968 Kulhavý ďábel

TV seriály

1982 Dynastie Nováků (TV seriál)

Dokumentární

2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Václava Neckáře (S02E08)
2002 Petr Hapka (TV film)
2001 Příběhy slavných (TV seriál)
Poslední kovboj (S02E06)
2000 Legendy folku a country (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Kam zmizel ten starý song (TV pořad)
2001 Dobroty (TV pořad)
1983 Sešlost (TV pořad)
Stodola Michala Tučného (TV pořad)
1961 Musik aus Studio B (TV pořad)

Fanoušci tvůrce