foto

Paul Micale

  • nar. 2.1.1916
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 16.1.1999 (83 let)
    Woodland Hills, Los Angeles,, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Rocky V
1986 Hollywood Harry
1984 Může za to noc
1981 Zázrak na ledě (TV film)
1980 Jimmy B. & André (TV film)
1979 Rocky II
1978 More Than Friends (TV film)
Till Death
1976 Louis Armstrong: Chicagský styl (TV film)
1974 Herbie a stará dáma
1973 Trpasličí gang
1972 Astronaut, The (TV film)
Billie zpívá blues
Combat Corps
Něco zlého (TV film)
1970 Dreams of Glass
1969 Sestřička
1964 I'd Rather Be Rich
1963 A New Kind of Love
1961 Plná kapsa zázraků

TV seriály

1985 Příběhy z temnot (TV seriál)
Snip, Snip (S01E15)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Rosetti and Ryan (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Osmnáct hodin strachu (S01E16)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Trail of the Serpent (S01E21)
1972 Emergency! (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Other Way Out (S03E06)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Thoroughly Unmilitant Mary (S02E08)
The Boss Isn't Coming to Dinner (S01E21)
1969 Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Fiery Angel Affair (S04E09)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Pilot (S01E01)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - herec, a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky