foto

P.J. Hogan

  • nar. 1962
    Brisbane, Queensland, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Mental (2012)

    - Režisér P.J. Hogan uvedl v rozhovoru pro australskou televizi, že příběh je autobiografický. Když jeho matka odešla, najal jeho otec chůvu, ze které se posléze vyklubala uprchlice před zákonem. (Dr Lizal)

  • Andělé v Americe (TV seriál) (2003)

    - Na post režiséra byli zvažování Robert Altman, Neil LaBute a P.J. Hogan. Právě Altman byl pak tím, který  získal Al Pacina pro roli Roye Cohna. (Stanislaus)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Švadlena
2012 Mental
2003 Petr Pan
2002 Žít naplno
1994 Muriel se vdává
1988 To Make a Killing
1986 The Humpty Dumpty Man
1984 Getting Wet

TV seriály

1992 Lift Off (TV seriál)
1991 Miraculous Mellops, The (TV seriál)
1990 Skirts (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1985 Bartons, The (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Švadlena

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace