foto

Steve Carlisle

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Paradise Falls
1996 Mí drazí Američané
Vzali roha
1995 Mrtvý muž přichází
1993 Dívka z kalendáře
Jeden a půl policajta
Někdo se dívá
There Was a Little Boy (TV film)
1989 Boj o slávu
Sonny Boy
1987 Kletba

TV seriály

1996 Savannah (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Řidičák (S01E15)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Trick or Treat (S03E07)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace