foto

Anders Danielsen Lie

  • nar. 1.1.1979 (41 let)
    Oslo, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Bergman Island
2018 22. července
Allons enfants
Noc požírá svět
2016 Do neznáma
Personal Shopper
2015 Ce sentiment de l'été
2014 Fidelio, Alicina odysea
2011 Oslo, 31. august
2010 Tomme tønner
2009 Skrytý
2006 Repríza
1990 Herman

TV seriály

2019 Besatt (TV seriál)
Innsjøen (E08)
Sannheten (E07)
På alvor (E06)
další epizody (8)
Seizure (TV seriál)
2016 Nobel (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Mammon (TV seriál)
Ygdrasil (S02E08)
Miklagard (S02E07)
Jotnir (S02E06)
další epizody (8)
2010 Koselig med peis (TV seriál)