foto

David Milch

  • nar. 23.3.1945 (75 let)
    Buffalo, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Deadwood (TV film)
2014 The Money (TV film)
2009 Last of the Ninth (TV film)

TV seriály

2019 Temný případ (TV seriál)
The Hour and the Day (S03E04)
2011 Luck (TV seriál)
Pilot (E01)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
2006 Deadwood (TV seriál)
Dvouhlavá bestie (S03E05)
Nejsem ten, za koho mě máte (S03E02)
Připrav svého Boha na krev (S03E01)
2005 Deadwood (TV seriál)
Dohodnutá lež - část 1. (S02E01)
2004 Deadwood (TV seriál)
Deadwood (S01E01)
2001 Big Apple (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Dirty Laundry (S03E05)
1994 Policie New York (TV seriál)
Simone Says (S02E05)
Serge the Concierge (S01E19)
1993 Policie New York (TV seriál)
From Hare to Eternity (S01E11)
True Confessions (S01E04)
4B or Not 4B (S01E02)
další epizody (4)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
1987 Beverly Hills Buntz (TV seriál)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2011 Luck (TV seriál)
Two Prized Colts Go Head-to-Head (E09)
Ace Counters Smythe's Move with His Own (E08)
Ace and Claire Tour a Horse Farm (E07)
další epizody (9)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
1996 Policie New York (TV seriál)
Sorry, Wong Suspect (S03E09)
1995 Policie New York (TV seriál)
Cold Heaters (S03E08)
Aging Bull (S03E07)
Curt Russell (S03E06)
další epizody (22)
1994 Policie New York (TV seriál)
You Bet Your Life (S02E08)
Double Abandando (S02E07)
The Final Adjustment (S02E06)
další epizody (19)
1993 Policie New York (TV seriál)
From Hare to Eternity (S01E11)
Oscar, Meyer, Weiner (S01E10)
Ice Follies (S01E09)
další epizody (11)
1990 Capital News (TV seriál)
1987 Beverly Hills Buntz (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1990 Capital News (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky