foto

Robert Boon

  • nar. 26.10.1916
    Haarlem, Noord-Holland, Nizozemsko
  • zem. 13.1.2015 (98 let)
    West Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Executioner's Song, The (TV film)
1972 Probe (TV film)
1966 Queen of Blood
Roztržená opona
1960 G.I. Blues
1959 Deník Anny Frankové
The Last Blitzkrieg
Verboten!
1957 Four Girls in Town
Nepřítel pod hladinou
1956 Muž v šedém flanelovém obleku
Screaming Eagles
1953 Fort Algiers
Krysy pouště
The Juggler
1952 Affair in Trinidad
1951 Riskuj všechno!
Sealed Cargo
Tanks Are Coming, The
Target Unknown
1950 Flying Saucer, The
Mister 880
1949 Bojiště
Treasure of Monte Cristo
1948 Berlin Express
Fighter Squadron

TV seriály

1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 Tate (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Passport to Danger (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Front Page Detective (TV seriál)
1950 Space Patrol (TV seriál)

Dokumentární

2003 Norwegian Actresses in Hollywood (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace