foto

Mike Mahoney

  • nar. 16.3.1918
    Richmond, New York, USA
  • zem. 17.8.1988 (70 let)
    Oceanside, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Fury of the Dragon - a.z.
1969 The Love God?
1967 The Big Mouth
1966 Loď se skleněným dnem
Swinger, The
Zakázaný majetek
Znovuzrození
1965 Harlow
1964 Elvis Presley: Roustabout
Roztržitý sanitář
1963 Stalo se na světové výstavě
Zamilovaný profesor
1962 Ptáčník z Alcatrazu
Všechno se hroutí
1961 Ada
All in a Night's Work
Miláček žen
Plná kapsa zázraků
Poslíček
Snídaně u Tiffanyho
1960 Wake Me When It's Over
1959 Alias Jesse James
But Not for Me
Career
Don't Give Up the Ship
Poslední vlak z Gun Hillu
The Best of Everything
The Five Pennies
The Jayhawkers!
The Trap
1958 Party Crashers, The
The Geisha Boy
The Space Children
1957 Dejte jim za mě pusu
Delikátní delikvent
Jet Pilot
Loving You
Short Cut to Hell
The Devil's Hairpin
The Joker Is Wild
The Sad Sack
1956 Meet Me in Las Vegas
1955 Conquest of Space
Dvorní šašek
Hodiny zoufalství
One Desire
Strategic Air Command
The Girl Rush
The Private War of Major Benson
Women's Prison
1954 3 Ring Circus
About Mrs. Leslie
Drive a Crooked Road
Living It Up
Naked Alibi
Okno do dvora
1953 Here Come the Girls
Money from Home
Off Limits
The Caddy
The Girls of Pleasure Island
The Stars Are Singing
Velký zátah
1952 Atomové město
Carrie
Heebie Gee-Gees
Just for You
Red Skies of Montana
Sailor Beware
Scandal Sheet
Sound Off
1951 Call Me Mister
Detektivní příběh
Follow the Sun
Love Nest
My Favorite Spy
Místo na výsluní
Submarine Command
The Lemon Drop Kid
Trouble In-Laws
1950 Dark City
Kill the Umpire
My Friend Irma Goes West
Tarnished
The Skipper Surprised His Wife
Three Secrets
Union Station
Včera narození
When Willie Comes Marching Home
1949 Bad Boy
Father Was a Fullback
I Was a Male War Bride
Lehkovážný okamžik
Prison Warden
Přímo nad hlavou
1948 The Babe Ruth Story

TV seriály

1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 The Green Hornet (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Markham (TV seriál)
1957 Leave It to Beaver (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace