foto

Erika Skrotzki

  • nar. 19.8.1949 (71 let)
    Wiesbaden, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cecelia Ahern: Miluji tě (TV film)
2012 Wunschkind (TV film)
2008 Ein Job (TV film)
Tsunami und Steinhaufen
2005 Hexenküsse (TV film)
2004 Das Falsche Opfer (TV film)
Wall of Silence (TV film)
2002 Lilly unter den Linden (TV film)
Psáno osudem (TV film)
2001 Rodinné peklo (TV film)
2000 Blondine sucht Millionär fürs Leben (TV film)
Vor Sonnenuntergang (TV film)
1999 Ganz unten, ganz oben (TV film)
Tatort - Der Heckenschütze (TV film)
1998 Eine Frau mit Pfiff (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Jeruzalém aneb Cesta na smrt (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Nicht ganz schwindelfrei (TV film)
Polizeiruf 110 - Kleiner Engel (TV film)
1997 S.O.S. Barracuda (TV film)
1995 Mörder und sein Kind, Der (TV film)
1994 Ausgespielt (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Nahkampf (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Neuland (TV film)
1992 Männer vom K3 - Zu hoch gepokert, Die (TV film)
Místo činu - Falešná láska (TV film)
Schuld war nur der Bossa Nova (TV film)
1989 Kommissar Klefisch - Ein Fall für Onkel (TV film)
Místo činu - Krvavá stopa (TV film)
Místo činu - Nová komisařka (TV film)
1988 Život jedné kočky
1987 Anna und Franz (TV film)
Schlüsselblumen (TV film)
1986 Mademoiselle Fifi (TV film)
1985 Tatort - Schmerzensgeld (TV film)
1984 Dobrodružná plavba se slepicí
Michael Kramer (TV film)
1983 Tatort - Blütenträume (TV film)
1982 Kouzelný vrch
Logik des Gefühls
1981 Po půlnoci
1980 Das eine Glück und das andere (TV film)
Fabian
Taunusrausch (TV film)
1979 Útěky (TV film)
1978 Beiden Freundinnen, Die (TV film)
1977 Auf der Insel
Der Weilburger Kadettenmord (TV film)
1976 Die Fastnachtsbeichte (TV film)
Verdunkelung (TV film)
1974 Chapeau claque
Ermittlungen gegen Unbekannt (TV film)
Lohn und Liebe (TV film)

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Ältermänner (S17E17)
2019 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Alte Wunden (S04E08)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus der Hölle (S16E19)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Priester ist tot (S06E09)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Der perfekte Mord (S02E08)
2010 Policie Hamburk (TV seriál)
Karten lügen nicht (S05E07)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Friedrich in Nöten (S02E28)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
Leinen los für MS Königstein (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
Männer sind was Wunderbares (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
Immer im Einsatz - Die Notärztin (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Clara (TV seriál)
Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Große Bellheim, Der (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Oppen und Ehrlich (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
Kommissarin Goedeke (TV seriál)
Unter einem Dach (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
Schwarzenberg (TV seriál)
1988 Wilder Westen inclusive (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Hals über Kopf (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Die Knapp-Familie (TV seriál)
1978 Eiserne Gustav, Der (TV seriál)
1977 Pfarrer in Kreuzberg (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)
1973 Stationen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky