foto

John Wesley Whitton

  • nar. 26.12.1978 (41 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Good Girls Get High
2015 Point of Honor (TV film)
2014 Chu and Blossom
The ABCs of Death 2
2013 Enter the Dangerous Mind
2012 Hotel Noir
2005 Mladej a já

TV seriály

2020 Dave (TV seriál)
The Gander (E01)
2019 The Tick (TV seriál)
Joan! (S02E08)
Magic is Real (S02E05)
A.E.G.I.S and You (S02E02)
2018 Everything Sucks! (TV seriál)
Plutonium (E01)
2017 Vražedná práva (TV seriál)
Udělal hroznou chybu (S03E14)
Vše se netočí jen kolem Annalise (S03E11)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
She Sang Hymns Out of Tune (E10)
Road Trip (E07)
The Uninvited (E04)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Bring the Pain (S02E24)
Gotta Be Me (S02E22)
Rent Day (S02E21)
Vražedná práva (TV seriál)
Už žádnou krev (S03E08)
Jde o Franka (S03E05)
Existují horší věci než vražda (S03E02)
2015 Stitchers (TV seriál)
Full Stop (S01E10)
Finally (S01E06)
I See You (S01E04)
další epizody (4)
2014 Finding Carter (TV seriál)
One Hour Photo (S01E12)
Do the Right Thing (S01E09)
The Fugitive (S01E06)
další epizody (4)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
Newsreaders (TV seriál)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Prime Suspect (TV seriál)
Underwater (E08)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Ruská ruleta (S06E03)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Nový začátek (S05E03)

TV pořady

2003 75. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky