Reklama

Reklama

Obsahy(1)

La'An cestuje zpět v čase, aby zabránila útoku, který by změnil budoucnost lidstva. (SkyShowtime)

Recenze (15)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi jasné, že hořkosladkou epizodu o citově vyprahlé La'an, spousta puberťáků nepobere. Fuj, oni se líbali! Vo co jí kua jde? Zachránila budoucnost a bulí. Tahle část mi nevadí, vlastně to bylo vcelku milé, ale tvůrci se pustili na tenký led ohledně hrátek s časem a v mých očích zcela pohořeli. Když už jednou použijí teorii, že existují paralelní světy, tím pádem přece musí pracovat s tím, že nedojde změnou událostí k žádnému puf! a celá linie se smaže, nebo dokonce, že nesmí dojít k setkání dvou identitů. Tohle bylo pro Reeda velké sousto. Bohužel podivných nesmyslů bylo v této epizodě víc. Třicet let se někdo snaží zabít malého kluka? Když umím cestovat v čase....Terminátor, to už tady bylo. Mohl bych tuto epizodu cupovat minutu po minutě ohledně různých nedomyšleností a přidal bych i čistě pocitovou výhradu ohledně Kirka. Ale chápu, že seriál se snaží co nejvíc vymezit vůči filmům. I proto je tady Kirk o dost méně divoký, vtipný a má divný hlas. Ale to by nevadilo...tedy pokud bude mít i nadále, prostor jen výjimečně. Tvůrcům možná nedochází, že Pike má být největší star seriálu. Celkovým vyzněním...i přes ty výhrady...se mi tato epizoda líbila. Je to na 3 a půl, ale zaokrouhlím dolů. Víc takových raději ne. ()

Polux 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10 | Ve třetí epizodě tvůrci servírují divákům další tradiční recept ze ST kuchyně v podobě cestování časem a alternativní verze budoucnosti/minulosti. Palec nahoru za opětovné soustředění pozornosti na vedlejší postavy, navíc v hodně neobvyklé, ale o to více atraktivní, sestavě. Morální dilema, spojené s návštěvou jednoho starého (vlastně v tomto případě mladého:-)) známého, je zajímavý nápad. A totéž pak platí pro překvapivou romantickou linku s nečekaně emocionálním dovětkem na konci. Nicméně samotný děj tentokrát není až tak zábavný a současně tempo občas zakolísá. | PeZet ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neni to City on the edge of Tomorrow, ale stejně bych tomu rád dal 4* - má to myšlenku, vztahově a charakterově to funguje výborně.  Bohužel nemůžu, protože to je příliš rozbitý - stroj času co ne/funguje jak se scénáristům hodí, každý kritický moment děje (skoky v čase, setkání mezi postavami...) závislý na naprosto nepravděpodobné náhodě... do toho konspiračka o ovlivňování světový historie, k tomu ten cringe ending Khana zavřeného v nějakém Harry Potter kumbále ve sklepě třetiřadé podzemní laboratoře... ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady někdo hooodně ušetřil z rozpočtu. Pro záživnost by ovšem bylo třeba zkrátiti stopáž aspoň o 22min. Tohle zvládla T´Pol s Lukostřelcem za zhruba poloviční dobu. Není to vyloženě špatné, ale moc dlouhé, což u ST episod běžně nezažívám. Váhal jsem mezi 2 a 3, ale za odhalení totožnosti té paní/slečny s pistolí, tu 3. dám. A bod za ten stále fascinující TCARS. To se nikdy neokouká. Special quest star...kpt.Pike. ;-) P. s. pobavil začátek...běžný den bezpečnostního důstojníka na Enterprise.  ()

pilarius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme tu další bombovou epizodu, tentokráte temporální. Středobodem je Khanův progeny s přílohou Kirka. Herci i postavy jsou prostě senzační a bylo by celkem fuk, co spolu prožívají, ale když příběh navíc odsýpá, dává smysl a logicky navazuje na to, co se už odehrálo jak v seriálu, tak v univerzu, nejde jinak než udělit další plnou pálku. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama