foto

Bellan Roos

  • nar. 25.5.1901
    Nynäshamn, Švédsko-norská unie
  • zem. 8.4.1990 (88 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Mina drömmars stad
Muž na střeše
1975 Svobodárna
1974 En handfull kärlek
1973 Pelikanen (TV film)
Vem älskar Yngve Frej (TV film)
1968 Mladé ženy
1967 Hugo a Josefina
1964 Äktenskapsbrottaren
1962 Kvartetten som sprängdes (TV film)
1961 Ljuvlig är sommarnatten
Vi fixar allt
1960 Av hjärtans lust
1959 Fridolfs farliga ålder
Himmel och pannkaka
Ryttare i blått
1958 Den store amatören
Du är mitt äventyr
Flottans överman
Lek på regnbågen
Mannekäng i rött
Vi på Väddö
1957 Johan på Snippen tar hem spelet
1956 Sjunde himlen
1952 Han glömde henne aldrig
Kalle Karlsson från Jularbo
1951 Puck heter jag
1950 Anderssonskans Kalle
Frökens första barn
Loffe blir polis
Min syster och jag
1949 Hur tokigt som helst
Lång-Lasse i Delsbo
1948 Marknadsafton
1947 Stackars lilla Sven
1946 Begär
1945 Flickor i hamn
1944 Jag är eld och luft
1943 I dag gifter sig min man
Tåg 56
1942 En sjöman i frack
Gula kliniken
To je má hudba
Vi hemslavinnor
1941 En fattig miljonär
Fransson den förskräcklige
Spökreportern
Tänk, om jag gifter mig med prästen
1940 Hjältar i gult och blått
Přítelkyně pana bankéře
Vi tre
Åh, en så'n advokat
1939 Efterlyst
Oss baroner emellan
Vi på Solgläntan
1938 Kamrater i vapenrocken
Karriär
1937 Skicka hem Nr. 7
1936 Kungen kommer
Äventyret
1935 Ebberöds bank
Kärlek efter noter
Pod cizí vlajkou
Ungdom av i dag
1934 Simon i Backabo
1933 Bomans pojke
En natt på Smygeholm

TV seriály

1979 Godnatt, jord (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky