foto

Julio Medina

  • nar. 16.1.1933 (86 let)
    Kolumbie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Rizo
1993 Zaslepený (TV film)
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
1989 Final Days, The (TV film)
1988 Malý Nikita
1985 Latino
1981 Páskové z Los Angeles
1978 Katastrofa letu 401 (TV film)
1974 Antonio and the Mayor (TV film)
Girl on the Late, Late Show, The (TV film)
Healers, The (TV film)

TV seriály

2016 Sin Senos Sí Hay Paraíso (TV seriál)
2014 El Chivo (TV seriál)
2009 Kdabra (TV seriál)
2004 Tiempo final (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1986 Starman (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Benson (TV seriál)
The Ropers (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

2007 Hard Road Home
1984 Mauvaise conduite

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace