foto

Janet Ashikaga

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2007 News, The (TV film)
1991 Dítě nevěsty (TV film)
Poslední trumf (TV film)
1990 Death of the Incredible Hulk, The (TV film)
1989 Proces s neuvěřitelným Hulkem (TV film)
1988 Návrat neuvěřitelného Hulka (TV film)
1987 Glory Years (TV film)

TV seriály

2013 How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life) (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Gone in a Flash (S03E10)
Control (S03E07)
Captain Johnny (S03E04)
další epizody (4)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
6:50 to SLC (S02E10)
Summer Girls (S02E07)
Jango and Rossi (S02E03)
další epizody (4)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Malá hříšná tajemství (S01E04)
Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
2010 Scoundrels (TV seriál)
The Deep End (TV seriál)
2008 Seznam ex (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Partners in Crime (S04E12)
Wicked Game: Part Two (S04E10)
Do You Hear What I Hear? (S04E04)
další epizody (4)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
K&R: Part 1 (E19)
Breaking News (E18)
The Harriet Dinner: Part II (E14)
2006 Studio 60 (TV seriál)
The Christmas Show (E11)
Nevada Day: Part 2 (E08)
Nevada Day: Part 1 (E07)
další epizody (4)
Západní křídlo (TV seriál)
Institutional Memory (S07E21)
Requiem (S07E18)
Election Day: Part 1 (S07E16)
další epizody (5)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Západní křídlo (TV seriál)
The Wedding (S07E09)
The Al Smith Dinner (S07E06)
Mr. Frost (S07E04)
další epizody (5)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
Liftoff (S06E04)
The Birnam Wood (S06E02)
No Exit (S05E20)
další epizody (8)
2003 Jake Effect, The (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Shutdown (S05E08)
Disaster Relief (S05E06)
Han (S05E04)
další epizody (10)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
Swiss Diplomacy (S04E09)
Election Night (S04E07)
Debate Camp (S04E05)
další epizody (5)
2001 Bob Patterson (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Fall's Gonna Kill You (S02E20)
The Stackhouse Filibuster (S02E17)
The War at Home (S02E14)
další epizody (4)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
Galileo (S02E09)
The Lame Duck Congress (S02E06)
The Midterms (S02E03)
1998 Studio sport (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Roz a Rypáci (S05E21)
Nepovedené zásnuby (S05E11)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
My z přístavu (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Invitations (S07E22)
The Wait Out (S07E21)
The Bottle Deposit (S07E20)
další epizody (12)
1995 The Pursuit of Happiness (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Gum (S07E10)
The Sponge (S07E09)
The Pool Guy (S07E08)
další epizody (23)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Race (S06E10)
The Secretary (S06E09)
The Mom and Pop Store (S06E08)
další epizody (20)
1993 Frasier (TV seriál)
Táta na zabití (S01E01)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Conversion (S05E11)
The Cigar Store Indian (S05E10)
The Masseuse (S05E09)
další epizody (21)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pick (S04E13)
The Airport (S04E12)
The Contest (S04E11)
další epizody (24)
1991 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Red Dot (S03E12)
The Alternate Side (S03E11)
The Nose Job (S03E09)
další epizody (11)
1989 Nutt House, The (TV seriál)
1988 Murphy's Law (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1998 Studio sport (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace