foto

Elliott Street

  • nar. 30.12.1943 (75 let)
    Meridian, Mississippi, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Frajeři ve Vegas
2003 Porota
2002 Jů, vona je chlap
2000 Legenda o slavném návratu
1989 Unconquered (TV film)
1987 Funland
Láska nebeská
1986 Resting Place (TV film)
1984 The Bear
1980 Escape (TV film)
1979 Elvis (TV film)
The Last Ride of the Dalton Gang (TV film)
1977 Record City
1975 Jeremiah of Jacob's Neck
Masakr v Kansas City (TV film)
1974 Kelly zvaný Samopal (TV film)
1973 Harrad Experiment, The
1972 Jigsaw (TV film)
1971 Grissomova banda
Honky
Paper Man (TV film)
Welcome Home, Soldier Boys
1970 Dial Hot Line (TV film)
Young Country, The (TV film)

TV seriály

1983 Policejní šéfové z Delana (TV seriál)
Vichry války (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1976 Jigsaw John (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Chase (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Chicago Teddy Bears, The (TV seriál)
Funny Face (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
We Closed in Minneapolis (S01E19)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1977 CHiPs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky