foto

Alba Rohrwacher

  • nar. 27.2.1979 (41 let)
    Firenze, Tuscany, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sous le ciel d'Alice
Tre piani
2019 Hellhole
Kéž by
The Staggering Girl
2018 Angelo
Má dcera
Naléhavé zjevení
Šťastný Lazzaro
2017 Ismaelovy přízraky
Místo splněných přání
2016 L'Ami, François d'Assise et ses frères
La Mécanique de l'ombre
Naprostí cizinci
2015 Alaska
Ať žije nevěsta
De Djess
Krev mé krve
Navždy pannou
Pohádka pohádek
Taj Mahal
2014 Hladová srdce
Zázraky
2013 Ulice v Palermu
2012 Goltzius a společnost Pelikán
Spící krása
Velitel a čáp
Štěstí
2011 Missione di pace
2010 Co víc si můžu přát
Diarchia
Osamělost prvočísel
Sorelle mai
2009 Due partite
In carne e ossa
Mé jméno je láska
Člověk, který přijde
2008 Dobrý den, smutku
Giovannin otec
Klidný chaos
2007 Maria Montessoriová (TV film)
Můj bratr je jedináček
Nelle tue mani
Non c'è più niente da fare
Sólista
Zamračené dny
2006 4-4-2 - Il gioco più bello del mondo
2005 Fare bene mikles
Kiss Me Lorena
Melissa P.
2004 L'amore ritrovato

TV seriály

2018 Geniální přítelkyně (TV seriál) - vyp.
La Promessa (S01E08) - vyp.
I Fidanzati (S01E07) - vyp.
L'isola (S01E06) - vyp.
další epizody (8)
Il Miracolo (TV seriál)
La part inaliénable (E08)
Mea culpa (E07)
La princesse des piscines (E06)
další epizody (8)
2006 Vizio dell'amore, Il (TV seriál)

Dokumentární

2019 Armani Privé - Lo sguardo oltre
2014 Ferite a morte (TV film)