foto

Charles Weldon

  • nar. 1.6.1940
    Wetumka, Oklahoma, USA
  • zem. 7.12.2018 (78 let)
    New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Diane
Paris Blues in Harlem
2001 Hoop Soldiers
2000 Clockin' Green
1999 Strom splněných přání
1994 Drop Squad
1992 Malcolm X
1989 The Women of Brewster Place (TV film)
1988 Uzavřený případ (TV film)
1983 Another Woman's Child (TV film)
1982 Fast-Walking
1980 Blázni ve vězení
1978 Woman Called Moses, A (TV film)
1976 Dynasty (TV film)
Polib mě... zabij mě (TV film)
The River Niger
1975 Rooster Cogburn
1972 Trick Baby
1967 Poprask v mincovně

TV seriály

2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
41 Shots (E02)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Sideshow (S09E14)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of the Half-Light (S01E11)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky